Ponovljeni javni uvid u Nacrt prostornog plana područja posebne namene SRP „Slano kopovo” i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Nacrta prostornog plana područja posebne namene SRP „Slano kopovo” na životnu sredinu

Ponovljeni javni uvid u Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja, održaće se u trajanju od 15 dana, od 15.08.2018. godine do 29.08.2018. godine.

Primedbe na Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja, fizička i pravna lica mogu dostaviti, u pisanoj formi: Opštinskoj upravi Novi Bečej, Odseku za urbanizam, stambeno-komunalne poslove, graditeljstvo i zaštitu životne sredine, na adresu Žarka Zrenjanina br.8, 23272 Novi Bečej; i Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine na adresu Bulevar Mihajla Pupina br.16, 21000 Novi Sad, u toku trajanja ponovljenog javnog uvida, do 29.08.2018. godine.

Javna sednica Komisije za javni uvid održaće se 12.09.2018. godine u Novom Sadu u zgradi Skupštine AP Vojvodine, sala 1, ul. Vladike Platona bb, sa početkom u 15 časova.

Oglas za javni uvid

PPPPN specijalnog rezervata prirode “Slano kopovo” – nacrt plana

PPPPN SRP Slano Kopovo – nacrt plana, posebna namena prostora, referalna karta broj 1

PPPPN SRP Slano Kopovo – nacrt plana, infrastrukturni sistemi, referalna karta broj 2

PPPPN SRP Slano Kopovo – nacrt plana, prirodni resursi, zaštita životne sredine i prirodnih i kulturnih dobara, referalna karta broj 3

PPPPN SRP Slano Kopovo – nacrt plana, karta sprovođenja, referalna karta broj 4

Izveštaj o strateškoj proceni uticaja PPPPN SRP Slano Kopovo na životnu sredinu – tekstualni deo

Izveštaj o strateškoj proceni uticaja PPPPN SRP Slano Kopovo na životnu sredinu