Poseta Srednjoj stručnoj školi „Branko Radičević“ iz Rume

U okviru poseta vaspitno-obrazovnim ustanovama koje su se prijavile za učešće u Program „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“ za školsku 2018/2019. godinu, podsekretarka Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine, Brankica Tabak i saradnica Tamara Stojanović posetile su 28. marta 2019. godine Srednju stručnu školu „Branko Radičević“ u Rumi.

Povodom Dana škole i proslave rođendana čuvenog pesnika, Branka Radičevića, čije ime ova škola nosi, u periodu od 25. do 29. marta 2019. godine održana je manifestacija „Brankovi dani“. Dan škole obeležen je kroz realizaciju mnogih aktivnosti vezanih za program „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“. Tom prilikom organizovane su brojne eko radionice, revije i izložbe predmeta od recikliranog materijala.

Direktor škole, Mirko Zrnić i koordinatorka Programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“, Olivera Amidžić, predstavili su aktuelna dešavanja i ukratko upoznali prisutne sa aktivnostima koje se planiraju u okviru ovog Programa.