Посета Средњој стручној школи „Бранко Радичевић“ из Руме

Žao nam je, ne postoji prevod na raspolaganju For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

У оквиру посета васпитно-образовним установама које су се пријавиле за учешће у Програм „За чистије и зеленије школе у Војводини“ за школску 2017/2018. годину, подсекретарка Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине, Бранкица Табак и сарадница Тамара Стојановић посетиле су 27. марта 2018. године Средњу стручну школу „Бранко Радичевић“ у Руми.

Поводом обележавања рођења српског романтичара, Бранка Радичевића, чије име ова школа носи, у периоду од 26. до 29. марта 2018. године одржана је манифестација „Бранкови дани“. Дан школе, 27. март, обележен је кроз реализацију активности у склопу Програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“. Том приликом организоване су бројне еко радионице, ревије и изложбе предмета од рециклираног материјала, а одржан је и наступ певачке и рецитаторске секције.

Директор школе, Мирко Зрнић и координаторка Програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“, Оливера Амиџић, представили су актуелна дешавања и укратко упознали присутне са активностима које се планирају у оквиру овог Програма.