Посета Oсновној школи „Соња Маринковић“ из Зрењанина

Žao nam je, ne postoji prevod na raspolaganju For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

У оквиру Програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“ за школску 2017/2018. годину, представнице Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине, подсекретарка Бранкица Табак и сарадница Тамара Стојановић, посетиле су 29. марта 2018. године Основну школу „Соња Маринковић“ у Зрењанину.

Чланови Ђачког парламента преузели су улогу домаћина и oрганизовали кратак обилазак школе у оквиру којег је подсекретарка Бранкица Табак указала на важност  Програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“. Такође, присутни су имали прилику да виде најкреативније радове израђене од рециклираног материјала који су настали као резултат заједничког рада наставника и ђака. Имајући у виду изузетну сарадњу ове школе са предшколским установама, уприличен је одлазак у вртић „Колибри“, где су ученици шестог и седмог разреда ове школе извели представу за предшколску децу.

Координаторка Програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“, Ангела Лазар је укратко упознала присутне са актуелним дешавањима, али и представила активности које се у оквиру овог Програма планирају у наредном периоду.