Потписан донаторски уговор са RECAN-фондом

Žao nam je, ne postoji prevod na raspolaganju For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

У просторијама Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине, потписан је донаторски уговор са RECAN- фондом за повраћај и рециклажу лименки, који представља надоградњу вишегодишње сарадње између ове организације и Секретаријата у оквиру Програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“.

Подсекретар покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине, Бранкица Табак истакла је значај ове сарадње, обзиром да је овим документом имплементирана кампања „Свака лименка се рачуна“ у Програм „За чистије и зеленије школе у Војводини“, који доприноси подизању свести за бригу о животној средини, а нарочито о унапређењу сазнања деце о значају рециклаже и њене примене у пракси.

Додатним средствима, наградни фонд за најбоље васпитно-образовне установе биће повећан за 4.500 EUR, којима ће бити омогућено награђивање већег броја најуспешнијих васпитно-образовних установа.