У суботу, 24. марта, гашењем светла од 20:30-21:30 сати, сви становници света се могу укључити у највећу глобалну акцију

Žao nam je, ne postoji prevod na raspolaganju For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

У суботу, 24. марта 2018. године у 20:30, градови широм света ће искључити светла на сат времена и тиме још једном послати снажну поруку да ипак можемо нешто предузети како бисмо ублажили климатске промене, али и како бисмо скренули пажњу на последице прекомерне потрошње ограничених природних ресурса. Овај сат је само мали подсетник да заједно можемо утицати на то да се ствари промене и да су мале ствари које свакодневно обављамо те које нам могу помоћи да створимо хуманију будућност.

Акцију “Сат за нашу планету”, у свету познату као Earth Hour, до сада је на глобалном нивоу подржало преко 7000 градова из 178 земаља. Међу њима су и 91 град и општина у Србији. Верујемо да ће ће јубиларна десета акција “Сат за нашу планету 2018” да уједини још већи број градова, институција, организација, компанија и појединаца.

WWF – Сат за нашу планету 2018.