Obaveštenje o odlaganju održavanja javne sednice Komisije za javni uvid u postupku javnog uvida u Nacrt Regionalnog prostornog plana Autonomne pokrajine Vojvodine od 2021. do 2035. godine i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja RPP APV na životnu sredinu

OBAVEŠTAVA SE ZAINTERESOVANA JAVNOST DA SE RANIJE OBJAVLJEN TERMIN ODRŽAVANJA JAVNE SEDNICE ZA 11.05.2022. GODINE ODLAŽE

Oglasom o javnom uvidu, objavljenom 21.03.2022. godine u dnevnom listu „Dnevnik“, na internet stranici Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine i internet stranicama u svim sedištima jedinica lokalne samouprave na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine, oglašen je javni uvid u Nacrt Regionalnog prostornog plana Autonomne pokrajine Vojvodine od 2021. do 2035. godine i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Regionalnog prostornog plana Autonomne pokrajine Vojvodine na životnu sredinu u periodu od 21.03.2022.godine do 19.04.2022. godine.

U sadržini oglasa objavljen je termin održavanja javne sednice Komisije za javni uvid zakazan za 11.05.2022. godine, u Novom Sadu, u zgradi Skupštine AP Vojvodine, velika sala, ul. Vladike Platona bb, sa početkom u 15 časova.

Oglas o javnom uvidu, sa terminom održavanja javne sednice Komisije za javni uvid, bio je izložen na oglasnim tablama Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine, Bulevar Mihajla Pupina 16, Novi Sad i u svim sedištima jedinica lokalne samouprave na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

Zainteresovana javnost će putem internet stranice Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine i sredstava javnog informisanja blagovremeno biti upoznata sa novim terminom održavanja javne sednice.

IZMENA OGLASA