Посета Средњој стручној школи „Бранко Радичевић“ из Руме

У оквиру посета васпитно-образовним установама које су се пријавиле за учешће у Програм „За чистије и зеленије школе у Војводини“ за школску 2018/2019. годину, подсекретарка Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине, Бранкица Табак и сарадница Тамара Стојановић посетиле су 28. марта 2019. године Средњу стручну школу „Бранко Радичевић“ у Руми.

Поводом Дана школе и прославе рођендана чувеног песника, Бранка Радичевића, чије име ова школа носи, у периоду од 25. до 29. марта 2019. године одржана је манифестација „Бранкови дани“. Дан школе обележен је кроз реализацију многих активности везаних за програм „За чистије и зеленије школе у Војводини“. Том приликом организоване су бројне еко радионице, ревије и изложбе предмета од рециклираног материјала.

Директор школе, Мирко Зрнић и координаторка Програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“, Оливера Амиџић, представили су актуелна дешавања и укратко упознали присутне са активностима које се планирају у оквиру овог Програма.