Посета Средњој стручној школи „Бранко Радичевић“ из Руме

У оквиру посета васпитно-образовним установама које су се пријавиле за учешће у Програм „За чистије и зеленије школе у Војводини“ за школску 2017/2018. годину, подсекретарка Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине, Бранкица Табак и сарадница Тамара Стојановић посетиле су 27. марта 2018. године Средњу стручну школу „Бранко Радичевић“ у Руми.

Поводом обележавања рођења српског романтичара, Бранка Радичевића, чије име ова школа носи, у периоду од 26. до 29. марта 2018. године одржана је манифестација „Бранкови дани“. Дан школе, 27. март, обележен је кроз реализацију активности у склопу Програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“. Том приликом организоване су бројне еко радионице, ревије и изложбе предмета од рециклираног материјала, а одржан је и наступ певачке и рецитаторске секције.

Директор школе, Мирко Зрнић и координаторка Програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“, Оливера Амиџић, представили су актуелна дешавања и укратко упознали присутне са активностима које се планирају у оквиру овог Програма.