Javni uvid u Nacrt PPPPN za izgradnju nasipa kod naselja Kupinovo sa elementima za direktno spovođenje i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja PPPPN za izgradnju nasipa kod naselja Kupinovo sa elementima za direktno spovođenje na životnu sredinu

Javni uvid u Nacrt Prostornog plana područja posebne namene za izgradnju nasipa kod naselja Kupinovo sa elementima za direktno spovođenje i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana područja posebne namene za izgradnju nasipa kod naselja Kupinovo sa elementima za direktno spovođenje na životnu sredinu, održaće se u trajanju od 30 dana, od 19.09.2022. godine do 18.10.2022. godine.

Javna prezentacija Nacrta Prostornog plana područja posebne namene za izgradnju nasipa kod naselja Kupinovo biće održana 03.10.2022. godine u sali  Opštinskog veća Opštine Pećinci,Slobodana Bajića 5, Pećinci sa početkom u 11,00 časova.

Javna sednica Komisije za javni uvid održaće se 02.11.2022. godine u Novom Sadu,  u sali na drugom spratu Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, Vladike Platona bb, sa početkom u 15,00 časova.