Obaveštenje o terminima održavanja javne sednice Komisije za javni uvid u postupku javnog uvida u Nacrt Regionalnog prostornog plana Autonomne pokrajine Vojvodine od 2021. do 2035. godine i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja RPP APV na životnu sredinu

JAVNE SEDNICE KOMISIJE ZA JAVNI UVID u Nacrt Regionalnog prostornog plana Autonomne pokrajine Vojvodine od 2021. do 2035. godine i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Regionalnog prostornog plana Autonomne pokrajine Vojvodine na životnu sredinu biće održane u zgradi Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, Velika sala, Vladike Platona bb , Novi Sad u sledećim terminima:

Fizička lica i ovlašćeni predstavnici pravnih lica koja su u toku trajanja javnog uvida podneli primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici prema rasporedu i spisku koji je objavljen na internet prezentaciji Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine. Javnoj sednici mogu prisustvovati po dva ovlašćena predstavnika pravnih lica, udruženja i potpisnika peticija, odnosno tipskih primedbi. O svakoj podnetoj primedbi obrađivač planskog dokumenta javno iznosi svoj stav.